МВР работи, за да установи любопитната концентрация на преференциален вот за

...
МВР работи, за да установи любопитната концентрация на преференциален вот за
Коментари Харесай

МВР проверява явлението Славена Точева с нейните 10 159 преференции

МВР работи, с цел да откри любопитната концентрация на преференциален избор за новоизбраната депутатка от ГЕРБ Славена Точева. Въпреки че прокуратурата не е видяла никакви нередности в нейните рекордни 10 159 индивидуални гласа в МИР Варна, идващи в огромната си част от селата, а съдът е отказал потребление на специфични разследващи средства (СРС).

Това се разбра от думите на вътрешния министър Иван Демерджиев в изявление за БНР, отдадено в огромната си част на купения избор на 2 април.

Демерджиев бе запитан дали се ревизира казусът " Точева "  (Който не е изолиран единствено от тези избори и не е единствено той. Синът на кмета на Симитли - футболният арбитър Стефан Апостолов също постоянно е измежду първенците на ГЕРБ по преференции - в Благоевградско). 

" То се работи от нас. Ето един слуай, в който прокуратурата от една страна беше прекратила произвеждане, което съгласно нас имаше капацитет да не бъде прекъснато. От друга страна пък забавно е, че съдът отхвърли да се употребяват СРС в този момент при тези избори там. Така че следим деликатно тези процеси. Със сигурност ще работим по какъв начин се стига до сходни явления ", уточни Демерджиев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР